Proběhla VVH SDH Obora

14.01.2013 12:10

Vážení členové,

 

děkuji vám všem, kteří jste se zúčastnili Výroční valné hromady SDH Obora. Téměř dvouhodinový oficiální program byl náročný, ale nezbytný pro fungování sboru a nastavení dalších potřebných kroků k naší činnosti. Zápis z průběhu a usnesení najdete brzy ve svých emailech a také na těchto našich stránkách, stejně jako na nástěnce SDH v obci. Prozatím uvedu, že odstoupili oba náměstkové starosty sboru, pánové Dušan Kovář a Jiří Bednář,  a zvolen byl tedy náměstek nový, a to pan Ondřej Barák.

Hosty z řad VV OSH Blansko byli pánové Zdeněk Špaček a Dušan Škrabal, kterým tímto děkuji také za jejich přítomnost. V neposlední řadě patří díky i našim hasičkám, zejména pak Nikole Kubínové, za pomoc při obsluze celé akce.

 

Již ve čtvrtek 17. ledna 2013 se schází na neformální schůzce pozměněný výbor SDH, aby připravil a signoval zápis a usnesení. Současně bude probírat body pro nadcházející VVH okrsku Skalice, která se koná již následující den v pátek 18. ledna 2013 v kulturním sále na Oboře, kdy hlavním bodem programu je II.okrskový ples na Oboře dne 15. února 2013.

 

Touto cestou ještě jednou děkuji všem za práci a snahu v roce 2012 a do roku 2013 přeji celému sboru hodně zdaru!